söndag 30 september 2012

Liten ask för choklad

Den här gjorde jag för några veckor sedan och den tog tid. Hade inte så mycket ork som vilja, men klar blev den. Papper Maja Design, text Pysseldags. Dekorerat med utstansade blommor och blad. Pearlmaker guld i blommitt.

lördag 29 september 2012

Veckans projekt

 Den här veckan bjuder DT-tjejerna i Stämpelkällans blogg på presentförpackning med ljus och tändsticksask. Jag har stämplat Klockbakgrund med champagne färg och klarembossat. Dekorerat med blommor och blad. Stämplar från shopen.

Insidan har jag stämplat Hörne, snirklig på vänster sida och på höger ligger värmeljus och bredvid en dekorerad tändsticksask med en strass på "toppen". Askens storlek ca. 9 x 13 cm.

fredag 28 september 2012

Tänkvärda ord

Stafflikort i lila färger. Texten "Kom ihåg..." från Inkido och "Kram" från Kort o godt. Distressat runt den stora texten och kanterna. Dekorerat med en utstansad blomma från Marianne Design och rosor med glitterlim. Svarta pärlor som håller kortet uppe. Kortstorlek 14 x 14 cm.

torsdag 27 september 2012

Grattis till körkortet

Har gjort en tag med tag på, en utmaning bland DT-tjejerna i Stämpelkällan.  Har använt silvertejp och embossat tagsen i en embossingfolder. Sedan arbetade jag in alco ink för att få en annan färg på tagsen.
Stämplade amerikanaren och färglade med promarker. Klippte ut och fäste på tagsen. Stämplade texten på en liten tags. Dekorerade med utstansad swirl och blomma.

tisdag 25 september 2012

Jag är himla glad...

....jag vann med detta kort hos Phunny Face i deras september tävling. Eftersom jag inte kan hoppa av glädje, så skriker jag ut den istället. Sonen undrade vad som hänt...
Såååå kul att få uppmärksamhet på något man gjort och denna är jag faktiskt helnöjd med och den var kul att skapa.

Grattis med choklad

 Skickade choklad grattis på posten och funderade ett tag på hur jag skulle fixa kortet med innehåll. Till slut blev det ett ramkort. med ramen på insidan. Motiv från Phunnyface, färglagt med distresser. Dekorerat med en del av en utstansad dies från Tim Holtz, chalkad runt kanterna och limmade sedan dit rosor, knoppar och blad. Lite utstödda strass.

Öppen ser "kortet" ut så här. Vänster sida stämplat grattis text och dekorerat med utstansade dekorationer från Memory Box. Höger sida syns chokladen ligga i ramen.

När man lyfter upp chokladen, syns denna text. Båda texterna från Vilda Stamps.
Kortstorlek ca 13 x 13 cm.

måndag 24 september 2012

Höstligt kort

 
Skissutmaing bland DT-tjejerna i Stämpelkällans blogg. Jag tog hjälp av stämplarna Äppelkorg och Kunskapens äpple och fixade till ett lite höstligt kort. Färglagt med promarker penna. Papper från Bo Bunny. Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 23 september 2012

Julkort nr 1


Första julkortet för i år. Kände verkligen för det idag och då fick det bli så, nu när jag orkar mer och mer.
Ljuset är från Stämpelkällan och färglagt med distresser på akvarellpapper. Dekorerat med Tim Holtz snöflingedies som fått guldlim på sig, några utstansade snöflingor och en guldpärla i den stora flingan.
Papper från Inkido. Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 22 september 2012

Annika fyller år idag....

 
...... och det måste firas. Detta kort har jag gjort till henne. Textstämpel från Stämpelkällan stämplad på distressad bakgrund. Dekorerat med utstansade blommor med strass i mitten. Bokstäver och siffror utstansade. Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 21 september 2012

Tack kort

I sommar har även jag testat färgerna från Dylusion och lekt lite med stenciler.
Text från Gummiapan. Kortstorlek 13 x 13 cm.

torsdag 20 september 2012

Ljusask

Lite "skåpmat" från i somras. Bortbjuden och ville ha något annat än blommor med.
Fixade då till en ljusask med plats för 6 värmeljus. Textstämpel från Vilda stamps stämplad på kraftpapper, har rullat sidorna. Dekorerat med cherry blossom och kvistgrenar. Band att knyta ihop asken med.

Öppen ser den ut så här. Själva asken är i tre delar så även höger sida har en bit att vika över ljusen.
Vänster sida text från Rox stamps.
Storlek ca 9 x 12 cm.

tisdag 18 september 2012

Grattiskort

 
Ett grattiskort gjort till en skissutmaning med DT tjejerna i Stämpelkällans blogg för några veckor sedan. Använde med av Nalle bär på blomma och färglade med distresser. Texten stämplade jag med akrylfärg. Dekorerade med några rosor. Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 14 september 2012

Grattiskort

 Kortvikning i form av diamond  fold easel card med motiv från Phunnyface. 
Motivet färglagt med distresser monterat mest med 3D-kuddar. Dekorerat med fjädrar, fjäril utklippt från pappret, utstansade cirklar från Memory Box samt pärlspröt i silver. Text från Reprint och nederkanten stansad med en Martha Stewart stans.

Är väl igång lite mer med pysslandet, men allt tar lite mer tid än vanligt. Det här kortet har jag jobbat med den här veckan, svårt när man har något man behöver en trappa ner. Man får samla ihop krafterna och tänka mer innan man går iväg, eller vänta till någon kommer hem

tisdag 11 september 2012

Altrad ask

I somras kände jag för att testa att måla och dekorera en träask efter en artikel i Craft Stamper.
 Målade en liten träask med vit akrylfärg. Dekorerat med mönstrat papper, en sida ur en bok och en stansad blomma med pärla i mitten. Stämplat Tim Holtz fjärilsmotiv med vintage photo och distressat kanterna.

Även sidorna stämplades med TH:s fjärilar med vintage photo. 

söndag 9 september 2012

Grattiskort

Som sagt, det har duggat tätt bland födelsedagsbarn, så här kommer ännu ett grattiskort från tidigare i somras, detta med plats för konsertbiljetter till en vad jag förstår, mycket trevlig utomhuskonsert med Laleh. Ibland prickar man rätt med bokningsdatum, inte så lätt med utomhuskonsert och väder.
Papper från Bo Bunny. Stansade ut blomma och blad, dekorerade med en strass. Textstämpel från Inkido i en Tim Holtz oval.

Insidan ett vitt papper med hörnstämpel från Viva Design och textstämpel från Reprint.Kanten ritat på frihand. Kortstorlek 11 x 22 cm.

fredag 7 september 2012

Kort med ko

Kort utan mottagare för tillfället, lägger till passande text senare. Motivet en digis från Mo Manning, färglagt med promarkers. Dekorerat med retroblommor och utstansat Magnoliastaket.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 6 september 2012

Monokromatiskt blått...

 
....har jag utmanat DT-tjejerna att göra ett kort i. Så här blev mitt, enkelros och text från Stämpelkällan. Utstansad MS fjäril och staket o grind från Memory Box. Det blå bladet utstansat från TH dies och färglagt med distress. Kortstorlek 12 x 12 cm.
Hoppa över till Stämpelkällans blogg och kolla in de andra korten.

tisdag 4 september 2012

60-åring

 Ännu ett födelsedagsbarn och detta skulle innehålla ett slags presentkort på en utflykt.
Har använt Maja Design papper. På den mindre pappret så gjorde jag ett litet enkelt collage med resetema, använde stämplar från Tim Holtz och Inkido. Stämplade luftballong från Artemio och klippte ut. Limmade fast dom lite oordnat. Stansade ut namn och ålder, dekorerade med blommor med pärla i mitten, rosor samt några utstansde blad.

En enkel insida med fack för presenten. En yta att skriva på där jag stämplad Reprints text med distress.
Kortstorlek 10 x 21 cm.

söndag 2 september 2012

Påsalbum

Fick en beställning på ett påsalbum som skall ges bort till dopgåva.
Papper från Bo Bunny. 

 På utsidan har jag tänkt att dessa flygplan, utklippta från pappret, skall limmas fast. Barnets namn skall stå i det stora molnet är det tänkt. I det lilla kanske födelsedatum.

 Alla sidor har olika papper. Där skall sedan foton klistras in av ..... 

 Tags skall sättas in i påsarnas öppning.

 Bilder utklippta från ett av mönsterarken tänkt att limmas fast lite här och där, där det kan passa.

 ....även här en utklippt bild.

En annan uppslagen sida. Påsarnas botten blir små egna sidor, som man kan sätta foton på, om man vill.
Albumets storlek 9 x 15 cm.